Elfin pisze:A kto nie znajduje się w kręgu zainteresowań Beniteza?
Benitez w tym okienku ma naprawdę ograniczone fundusze, więc nie wiem o co Ci chodzi. Plotek odnośnie graczy, którzy mogą przejść na Anfield jest naprawdę niewiele. Miał być Turner, ale cena - 11 milionów funtów, jest za wysoka. Miał być Shawcross, ale Anglik chce został w Stoke, bo jest wdzięczny drużynie za to, że może grać w Premier League. Teraz mówi się o wspomnianych wcześniej defensorach (chociaż niektóre gazety pisały, że Rafa chce Distina, S. Taylora i Milnera, ale to chyba akurat zwykłe plotki).
Racja. Cieszmy się i radujmy, że United nie mają żadnego przeciętnego gracza.Elfin pisze:Z drugiej strony, pisałem wcześniej o przeciętnym składzie LFC i zgodnie z tym, Amorebieta pasowałby do niego jak ulał
Elfin pisze:Dla niektórych kibiców taki argument wystarcza.
Brawo Sport?Elfin pisze:Kiedyś czytałem w jakiejś gazecie - nie pamiętam jakiej - wywiad z jednym z łowców talentów Arsenalu, który otwarcie przyznał, że chcąc mieć dobry przegląd w młodych talentach, sięga po różne środki: od wyjazdów na mecze, przez transmisje w TV, filmiki na youtubie, fora dyskusyjne po bazy danych w grach typu FM.