Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: boskigonzo » 18 sie 2009, 17:03

1. Nikt Ci nie każe czytać moich postów.
2. Dla niektórych kibiców taki argument wystarcza.
3. Nie pisałem na poważnie, ale widocznie... A zresztą, nieważne;>
4. Nie wiem, czy wiesz (pewnie nie), ale tak się składa, że baza danych w FMie jest doskonałym narzędziem dla skautów - również w tych "większych" klubach. Jakby na to nie patrzeć, te wszystkie statystyki zawodników nie biorą się z kosmosu - ludzie odpowiedzialni za stworzenie "wirtualnego profilu" piłkarza często obserwują go w rzeczywistości, śledzą całą ligę, w której występuje, porównują go z innymi graczami i tworzą szczegółowy opis. Jasne, że może nie za każdym razem jest on w 100% trafny, ale podsuwa skautom, komu warto się lepiej przyjrzeć. Gdyby LFC, Barca, MU, albo jakikolwiek inny klub chciały uważnie obserwować tyle lig, ile zawartych jest w FMie, ilu skautów musiałyby opłacać? Kiedyś czytałem w jakiejś gazecie - nie pamiętam jakiej - wywiad z jednym z łowców talentów Arsenalu, który otwarcie przyznał, że chcąc mieć dobry przegląd w młodych talentach, sięga po różne środki: od wyjazdów na mecze, przez transmisje w TV, filmiki na youtubie, fora dyskusyjne po bazy danych w grach typu FM
1. Nikt nie kaze ci tu wogole pisac , ba nikt nie kaze ci pierdolic glupot
2. A dla niektorych jest z pizdy .
3. Aaaaa yyyyy bbbbb ...
4. Nie wiem, czy wiesz (na pewno nie) ale umiejetnosci pilkarskich nie da sie przelac na tabelke 20x10 ze skillem od 1-20 . Bakircioglu, Harper, Faranczuk, Bojan Djordjic moglbym rzucic jeszcze kilkoma nazwiskami , wszyscy oni w FMie byli wymiataczami - widzisz ktoregos z nich w topowym klubie europejskim ? Zacznij ogladac mecze a nie przelewac swoje opinie na forum w oparciu o FM. Aha , zeby nie bylo - to juz nie pierwszy post twoj ktory czytam i scyzoryk sam mi sie w kieszeni otwiera...

Benitez w tym okienku ma naprawdę ograniczone fundusze, więc nie wiem o co Ci chodzi.
Jak co roku :haha:

Wróć do „Anglia”