Re: Liverpool (zbiorczy)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Daaaamian » 18 sie 2009, 19:23

red85 pisze:Po pierwsze - żaden to wartościowy zawodnik, przynajmniej jeszcze nie teraz.
Tu można się spierać. Jeśli chodzi o defensywę, to rzadko można mieć do niego pretensje. W ofensywie jest trochę gorzej, ale chłopak ma dopiero 20 lat.
red85 pisze:Po drugie - można by się sprzeczać z tym, czy to jego wychowanek.
Hm... Dlaczego?
red pisze:A zawodników, których wymieniłeś widziałeś w akcji, czy czytałeś o nich tylko achy i ochy na stronach/forach LFC?
Widziałem. Bez powodu bym ich nie wymieniał.
red85 pisze:Te ciągłe narzekania stają się już nużące. Szczególnie jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że LFC w ostatnich latach stracił na transfery pewnie dużo więcej niż United. Nie mówiąc już o AFC.
Na pewno stracił więcej niż United. W końcu nie sprzedali nikogo za 80 milionów funtów. :wink:
Jeśli chodzi o Arsenal to również masz rację, Liverpool stracił więcej. Jednak to akurat do dupy przykład, bo więcej od Wengera wydaje niejeden angielski klub (City, United, Chelsea, Liverpool, Tottenham, pewnie także Aston Villa, a w tym okienku również Sunderland, może nawet Birmingham City).
fieldy pisze:z tego co sie orientuję, to chłopak przeszedł podobną drogę co Cesc, czy Merida, tyle ze z Sevilli ...
To ja miałem wymienić tylko wychowanków Akademii? Myślałem, że młodych piłkarzy sprowadzonych przez Beniteza również mogę wymienić.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2009, 19:26 przez Daaaamian, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”