Gra jednym napastnikiem...

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 13 mar 2005, 14:58

o niczym nie zapominam. to, ze druzyna gra bardzo ofensywnie, nie przeszkadza temu, by grala lepiej w obronie. obrona nie jest zla jezeli chodzi o pilkarzy, tylko zla jest gra obronna calego zespolu. to powinien ustawic trener.
kupno obroncy sprawy nie zalatwi. spojrz na najlepiej broniace druzyny w europie. to nie zalezy od zawodnikow, tylko od obrony zespolowej. poza tym zawodnicy sa dobrzy, jak cofnac marqueza na obrone. wolalbym jakby kupili pivota.
majac do dyspozycji takich a nie innych zawodnikow. czy uwazasz ze to jest zly sklad, bo ja uwazam ze najlepszy. watpie by zawodnicy nie sluchali trenera, to niemozliwe. gramy zle w obronie, bo trener nie nauczyl nas dobrze bronic. zawodnicy niech sobie decyduja o wyniku, bardzo dobrze, chodzi mi glownie o obrone!!

niggaz - rijkaard jest niedoswiadczonym trenerem. jego kariera jest uboga. nie wiem czy to byl dobry pomysl zatrudnianie go. wyniki sa dobre, ale ja osobiscie uwazam, ze bylyby dobre z czy tez bez rijkaarda. oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze o zmianie trenera nie ma mowy. jak wygramy lige to jest oczywiste, ze trenera zmienic nie mozna. kwestia jest taka, ze wedlug mnie ta druzyne stac na duzo wiecej!!!

Wróć do „Hiszpania”