Gra jednym napastnikiem...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 13 mar 2005, 15:24

zawdi pisze:niggaz - rijkaard jest niedoswiadczonym trenerem. jego kariera jest uboga. nie wiem czy to byl dobry pomysl zatrudnianie go. wyniki sa dobre, ale ja osobiscie uwazam, ze bylyby dobre z czy tez bez rijkaarda. oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze o zmianie trenera nie ma mowy. jak wygramy lige to jest oczywiste, ze trenera zmienic nie mozna. kwestia jest taka, ze wedlug mnie ta druzyne stac na duzo wiecej!!!
Tutaj się zgadzam. Barcelonę naturalnie stać na dużo więcej. Z takim składem Liga Mistrzów jest jak najbardziej osiągalna i wogóle gra Barcy mogłaby być jeszce trochę lepsza bo wcale nie grają tak dobrze w każdym meczu. Kiedy przychodził Rijkaard nie było chyba tak wielu chętnych do objęcia Barcy bo gdyby byli to pewnie trenerem zostałby ktoś inny. Tak czy inaczej może Mister jeszcze będzie w stanie coś poprawić. Jeśli nie to trochę lipa bo nie odejdzie napewno po sezonie a drużyna musi grę poprawić jeśli w następnym sezonie chce walczyć o więcej.
A wracając jeszcze do wyboru Rijkaarda jako trenera to ciekaw jestem czy były jakieś inne ciekawe opcje. Katalonia lubi Holendrów więc Mister miał pewnie ułatwione zadanie :wink:

Wróć do „Hiszpania”