Do momentu meczu, w którym nabawił się tej kontuzji oka (uszkodzenie siatkówki z tego co pamiętam), grał naprawdę świetnie. Problemy zaczęły się później. Najpierw długa przerwa w grze, później transfer Mascherano, spora konkurencja i tak skończyła się era Momo (a wielka szkoda).Momo nie sprawdzal się w LFC w dużym stopniu dlatego że Banitez dawał mu złe zadania.
Oczywiście masz rację, ale wtedy LFC nie był w stanie wyciągnąć więcej. To sytuacja podobna do tej sprzed roku, kiedy Xabi miał do Was przejść, ale nie chcieliście dać bodajże 15 milionów funtów. Teraz ta kwota wydaje się śmieszna, ale wtedy tak na dobrą sprawę Xabi był mnie więcej tyle wart.Zresztą 11 mln w stosunku do klasy Sissoko jaką pokazywał od pierwszych meczy w JUVE wygląda naprawdę śmiesznie
Edit:
Killerbean, jeszcze raz powtarzam - wszystkie ceny podawałem w funtach!
Nie nazwałem tych graczy wychowankami. Red85 napisał, żeby Benitez wychował sobie wreszcie jakiegoś młodzika, to napisałem mu kogo wychował (Insue) i wypisałem kto jeszcze ma szansę na przebicie się do pierwszego składu.To jest temat dośc drażliwy . Bo widzę tu nazwiska wyszarpane m.in szkółce Barcelony ( Pacheco ), są jeszcze tacy jak Gerrardo Bruna ( zajebany Realowi ) i kilku innych jak np. Suso 16 latek z Cadiz . Jak dla mnie to efekt bardzo śmierdzącego procederu , którego imają się Angielskie kluby . Nazywanie później takich grajków wychowankami boli podwójnie . Już nie raz o tym pisałem ale podpierdolenie obiecującego gracza nie jest równoznaczne z jego wychowaniem . A fakt , że Arsenal zgłasza Cesca jako wychowanka boli i to dośc bardzo .
Ale już nie raz o tym pisałem , więc nie bede zaczynał ponownie dośc drażliwej dyskusji . Ostatnio natomiast czytałem , że Liverpool chce sobie odchować zdolną swoją młodzież , w tym celu postanowił ..... zajebać trenera grup młodzieżowych Barcy
A Cisse to transfer Houllier'a.