Re: Liverpool (zbiorczy)

red85

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: red85 » 18 sie 2009, 22:24

A wy macie wartościowych wychowanków a co sezon i tak wydajecie kilkadzisiąt melonów . Barca też wydaje - takie realia .
Z tymże ciągle jest miejsce dla swoich dla wychodzących z akademii/rezerw zawodników. Kilku z nich na przestrzeni ostatnich lat stało się niezwykle ważnymi zawodnikami, których nie oddalibyśmy pewnie za 20 mln.
Do sakwy sięgał ale szefów a nie podwładnych .
:boruta: Następnym razem nie będę robił 10 rzeczy na raz :rotfl:
Zupełnie poważnie , mógłbyś rzucic kilkoma nazwiskami , bo jestem ciekaw . Znam młodzież z Hiszpanii , trochę z Włoch i Arsenalu ale Diabła obiecującego nie słyszałem . Chętnie bym zobaczył , jakbyś rzucił byłbym wdzięczny .
O naszej młodzieży mógłbym napisać całkiem sporo. Skupię się na najważniejszych. Zaczynając od bramki to mamy reprezentantów Anglii - Amosa (u-19) oraz Johnstone(u-17), który wyglądał świetnie na zakończonych ostatnio Milk Cup. Gwiazdą wśród obrońców jest Jonny Evans. Chyba nie muszę przedstawiać. Jest jeszcze Craig Cathcart, który zaliczył świetny sezon na wypożyczeniu w Plymouth. Wielu mówi, że przyszłość United i repr. Irlandii Płn. to właśnie duet Evans-Cathcart. Zobaczymy :) O Rafaelu i Fabio wiele nie trzeba mówić. W drugiej linii trochę naszych obrodziło. Jest mój faworyt Matty James, reprezentant Anglii u-19. Jest również Petrucci vel nowy Totti, oraz niezwykły Ravel Morrison (Anglia u-17, w tej samej reprezie gra również Ryan Tunniclife). Nie można również zapominać o młodszym bracie Jonny Evansa - Corrym. Już zdążył zadebiutować w dorosłej reprezentacji Irlandii Płn., a przecież nie zagrał ani minuty w United. Nie można również zapominać o młodych środkowych pomocnikach Anglii u19 i u 20 - Drinkwaterze i Cleverleyu. Ostatnio świetnie spisuje się Brady, więc można mieć nadzieje, że coś z niego będzie. A w napadzie talentów również nie brakuje. Welbecka i Machede powinna większość kojarzyć, a w obwodzie jest jeszcze Joshua King. Wysoki, szybki i bardzo dobry technicznie. Jeśli dopisze mu w tym sezonie zdrowie to przypuszczam, że to może być jego sezon(oczywiście chodzi o futbol młodzieżowy:)).Pewnie i tak o kimś zapomniałem ;)

Wróć do „Anglia”