Bądzmy poważni. Niby skąd ma o tym wiedzieć? Jeśli ocenia wydarzenia w Kopenhadze po zdjęciach jakie jakiś anonimowy "net-hóls" wrzucił na wielce poważny portal NK.cloner pisze:On o tym doskonale wie.
Chciałem zobaczyć, czy jeszcze tu zaglądasz od czasu do czasucloner pisze: nie wiem po jakiego [ch**] takie babole robisz.
Całe życie maŻecloner pisze:lepszego? bardziej trendy? bo obecnie pisanie z błędami jest cool.
"Moda"?! Moda, to może być na czerwone gacie, albo napój o smaku ananasowym, a nie na PW! Jeśli ktoś obnosi się z symboliką PW tylko dla własnej pychy i "lansu" to wiadomo co robić...Bienias pisze:franz moda na motyw PW jest duza.
To, że w USA są pedofile, którzy dla spokoju i bezpieczeństwa wybierają się do Azji gwałcić małe dzieci, a jacyś Azjaci zarabiają na tym procederze - też mnie nie dziwi, bo skurw....stwo zawsze było na świecie, ale trzeba je tempić, a nie pozostawać obojętnym. Zarabianie przez ITI na PW uważam za skurw....stwo i obojętyny wobec tego nie pozostane.Bienias pisze:Wiec to ze KP Legia chce zarobic na tym motywie jakas kase mnie nie dziwi.
Nie rzucaj pustymi oskarzeniami i to jeszcze tak poważnymi. Napisz kto, kiedy i jak - konkretnie, albo wcale. Absolutnie całe symboliczne 44 zł za koszulki "pamietaMY" idzie na cele związane z obchodami PW, opieką nad powstańcami itd. Nikt na tym nic nie zarabia, na dodatek ludzie jeszcze charytatywnie poświecają swój czas i energię.Bienias pisze:Nie mow ze swego czasu pewien kibic Legii(nie pamietam kswyki ale zwiazany z sklw Bosmana) na tym nie zarabial.
Trochę czerwonyBienias pisze:Fakt ze jest on troche czerwony nie powinien kibicow jakos zamartwiac
No właśnie koniec konfliktu (czyli powrót dawnej świetnej atmosfery) i zmiana cen bieltów. Szansa na to pierwsze to jakieś 25% na to drugie może ze 40%. Więc słabe te podstawy.Bienias pisze:Oczywiscie podstawa jest brak konfliku i ceny
Racja, a zarządy, dyrektorzy itd. się zmieniają...Bienias pisze:A kibice beda bo byli i sa i nie znikna
Z SKWL? Po co piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia? Nie trzeba mieć znajomości w SKLW, czy też iść do siedziby tej organizacji po bilet, albo być "super kumaty". Chcesz jechać do Wodzisławia? Wystarczy:Bienias pisze:Co do wyjazdow to chyba nikogo nie dziwi ze wszyscy jezdza z SKLW
a) bycie kibicem Legii
b) wolny czas i transport
c) kasa na bilet i "prowiant"
Żadne pisemne, ani ustne deklaracje poparcia SKWL i akty nienawiści wobec ITI nie są potrzebne. Ogólnie to demonizujesz SKLW. Ciekawe na kogo zwolennicy KP i sam KP mogli by pluć, gdyby i tak już słabe SKLW się rozwiązało. No tak zawsze znalezli by sie kibole, bandyci itp.
Na pewno nie TyBienias pisze:Dla tych najprawdziwszych z prawdziwych co jezdza na wyjazdy w koncu Legia to oni
No organizuje, a po co? Nie mam pojęcia.Bienias pisze:A na serio to KP Legia dalej organizuje wyjazdy czy sie wstrzymala?
Tak właśnie było.cloner pisze:Nie chce mi się sprawdzać, wiem tyle, że siedzieli na loży vipów, bo ... w sektorze gości byli normalni kibice Legii.
Ciekawe kiedy zagramy 2 napastnikami i zamiast dziadka Szali (ze 4 "wielbłądy" w meczu z Cracovią) wyjdzie Jędza? Halo, Urban? Będziesz bronił cennego remisu z Odrą Wodzisław na trudnym terenie?