No coz, pierwsze dwa mecze wlaly we mnie duzo optymizmu porownujac to do tego co myslalem o naszych szansach na walke o trofea przed sezonem a zwlaszcza po kiepskim poprzednim sezonie. Ciezko po 2 meczach wyrokowac ze na pewno bedziemy walczyc o mistrza ale jest to bardzo prawdopodobne.
Vermalen-poki co mozna powiedziec ze to klasa wyzej niz Toure 08/09. Swietny obronca.
Song-2 bardzo dobre mecze. Nie wiem czy bedzie nowym Flaminim albo raczej czy bedzie nim juz w tym sezonie ale wiem na pewno ze dzis mamy duzo lepszego defensywnego pomocnika niz mielimy chocby w dwumeczu z United.
Denilson-2 niezle mecze, duzo lepsza gra niz w wiekszosci poprzedniego sezonu. Nie jest to jeszcze srodkowy pomocnik klasy Lamparda, Gerrarda czy Xaviego ale nie jest tez oslabieniem a to juz duzy postep w stosunku do poprzedniego sezonu.
Jesli Tomas w ciagu kilku tygodni wroci juz do regularnej gry (na poczatku z lawki, za jakis miesiac w pierwszym skladzie) to sytuacja naprawde wyglada swietnie. Po meczu z Atletico wnioskuje ze Tomas ciagle bedzie w stanie grac na swietnym poziomie. Mamy wtedy 2 dobrych zmiennikow na srodek w osobie Denilsona i Nasriego. Gdyby plotki o v.d.Vaarcie sie sprawdzily to juz bylbym w pelni usatysfakcjonowany.
Przydalby sie jeszcze jakis zmiennik dla Songa bo Denilson nie jest dm a okres PNA to ciezki terminarz i kluczowy moment sezonu.
Atak-Bendtner nie gral zle ale mysle ze w przeciagu calego sezonu nie ma szans na nominalna pierwsza 11. Eduardo, Robin i Arshavin to IMO klasa wyzej.