Brawo Sherlocku Holmesie! Odkryłeś, że po godzinach dorabiam w Gazecie Polskiej - moje gratulacje.Bienias pisze:ooo artykul prawie taki sam jak ostatnie posty Franza. Dziwne
Już tak na poważnie, to są tylko dwa podobieństwa: zabieranie szalików nie zawierających treści zakazanych (czyli brutalna cenzura) i przeszłość obecnych zarządców Legii. Sprawy naszej pięknej i słynnej flagi (widniejącej w moim podpisie) nie zdążyłem poruszyć, podobnie jak świetnej i istotnej działalności Legionistów z OFMC. Dobrze, że przy obecnych plugawych realiach panujących w środowisku dziennikarskim, ktoś odważył się poruszyć te kwestie.
W tamtym sezonie na Lechii udało sie flage OFMC zaprezentować i mam nadzieje, że mimo szykan uda się ją jeszcze pokazać światu. Pewnie nie na Ł3, ale od czego są wyjazdy.
Widze Bienias, że nie palisz sie do odpowiedzi na mojego posta, mam tylko jedno pytanie: Mógłbyś wskazać tego kibica Legii, który napychał swoją kieszeń forsą za powstańcze koszulki? Ważna sprawa, to jest.
A no i przed nami mecz w Wodzisławiu. Licze na inne ustawienie taktyczne (może 2 napastników?) i odstawienie Wojtka Sz. na ławkę, za niego Jędza.