Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post autor: franz » 20 sie 2009, 13:03

Bienias pisze:nie widzialem sensu odpisywania kiedy masz calkowicie inny swiatopoglad ode mnie.
Czy całkowicie inny to nie wiem, ale w kwestii PW na pewno.
Bienias pisze:W kwestii tego goscia to ja nie mowie o tym roku ale o wiele wczesniej. Jak sam dobrze wiesz to nie sa pierwsze koszulki nawiazujace do PW.
Pewnie, że dobrze wiem. Koszulki takie pojawiały się też w poprzednich latach, ale na takich samych zasadach jak obecnie, czyli:

"Absolutnie całe symboliczne 44 zł za koszulki "pamietaMY" idzie na cele związane z obchodami PW, opieką nad powstańcami itd. Nikt na tym nic nie zarabia, na dodatek ludzie jeszcze charytatywnie poświecają swój czas i energię."

No chyba, że znasz inne fakty w tej sprawie.
Bienias pisze:o drugie nie podam ci ksywy bo po co mam kogos konkretnie w necie oczerniac
Racja. Ogólnopolskie forum internetowe, to nie jest miejsce na takie dyskusje, ale jest jeszcze priv na tym forum, więc...
Bienias pisze:Jedyne co moge to przyblizyc moje zrodlo informacji, ale uprzedzam nazwiska nie podam. Wtedy bedziesz sam mogl ocenic czy to co slyszalem jest prawdziwe czy zawistna bujda. Ja mam podstawy zeby w to wierzyc.
OK. Czekam na prywatną wiadomość od Ciebie z konkretami i jak sam piszesz ocenie, czy to co słyszałeś jest prawdziwe, czy to bujda. Może i ja uzyskam podstawy, żeby w to wierzyć.

Wróć do „Polska”