Gra jednym napastnikiem...

Awatar użytkownika
pulsar83
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: pulsar83 » 13 mar 2005, 16:44

zawdi pisze:o niczym nie zapominam. to, ze druzyna gra bardzo ofensywnie, nie przeszkadza temu, by grala lepiej w obronie. obrona nie jest zla jezeli chodzi o pilkarzy, tylko zla jest gra obronna calego zespolu. to powinien ustawic trener.
kupno obroncy sprawy nie zalatwi. spojrz na najlepiej broniace druzyny w europie. to nie zalezy od zawodnikow, tylko od obrony zespolowej. poza tym zawodnicy sa dobrzy, jak cofnac marqueza na obrone. wolalbym jakby kupili pivota.
majac do dyspozycji takich a nie innych zawodnikow. czy uwazasz ze to jest zly sklad, bo ja uwazam ze najlepszy. watpie by zawodnicy nie sluchali trenera, to niemozliwe. gramy zle w obronie, bo trener nie nauczyl nas dobrze bronic. zawodnicy niech sobie decyduja o wyniku, bardzo dobrze, chodzi mi glownie o obrone!!

niggaz - rijkaard jest niedoswiadczonym trenerem. jego kariera jest uboga. nie wiem czy to byl dobry pomysl zatrudnianie go. wyniki sa dobre, ale ja osobiscie uwazam, ze bylyby dobre z czy tez bez rijkaarda. oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze o zmianie trenera nie ma mowy. jak wygramy lige to jest oczywiste, ze trenera zmienic nie mozna. kwestia jest taka, ze wedlug mnie ta druzyne stac na duzo wiecej!!!
No chyba mi nie powiesz ze Oleguer to swiatowej klasy obronca??Beletti niby obronca a gra lepiej ofensywnie niz w obronie, to samo Gio, najlepsze druzyny w Europie posiadaja na obronie swietnych zawodnikow jak chocby Milan(Stam, Nesta, Maldini), Manchester(Ferdinand), Juventus(Thuram, Cannavaro), to dzieki glownie tym zawodnikom te druzyny graja tak dobrze w obronie, dzieki ich doswiadczeniu i umiejetnosci ustawienia obrony i grze w obronie a kogo takiego ma Barca??Najlepszy obronca Barcy to Puyol ale on jest sam i stara sie jak moze ale widac nie bardzo potrafi ustawic kolegow w linii obrony, fakt uwazam ze wszyscy pilkarze powinni bronic ale Blaugrana posiada przewage zawodnikow ofensywnych ktorzy czesto o tym zapominaja, przyjdzie znowu inny trener (oby nie wloch bo wtedy beda sie tylko bronic jak wlosi) i moga byc inne klopoty, narazie nie ma sensu zmieniac Franka bo robi dobra robote

Wróć do „Hiszpania”