Re: Liga Europejska (zbiorczy)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Re: Liga Europejska (zbiorczy)

Post autor: brylancik » 21 sie 2009, 16:39

Bienias pisze: Brylancik to w koncu Real czy Wisla bo nie wiem za kim jestes. tylko nie filozofuj o dwoch milosciach bo zawsze jedna z nich jest szmata.
Pochodzę z Krakowa chodzę na mecze Wisły i od zawsze się z Wisłą utożsamiam. Real jak dla mnie to zupełnie coś innego, inny poziom inna liga, inny świat. W Polsce zawsze będę kibicował Wiśle i będę trzymał kciuki za to żeby dostała się do LM. Nie mam żadnych problemów żeby kibicować tym klubom jednocześnie. W końcu wisła to nie ManU, Inter czy inny Arsenal.
Bienias pisze:Jak Wisla mogla wygrac z Barca w LM skoro w tych rozgrywkach nie wystepowala
Skoro bramki w eliminacjach liczą się do ogólnej klasyfikacji strzelców (to właśnie dlatego RvN brakuje tak mało bramek do Raula), a przed meczami eliminacyjnymi puszczają hymn LM to myślę że można to uznać za pewną fazę tych rozgrywek. Poza tym tak jak mówiłem to co pisała o Wiśle hiszpańska prasa nie ma się nijak do tego o czym rozmawiamy bo chyba nie uznajesz przegranej na Camp Nou za "dawanie dupy" przez Wisłę.
Killerbean pisze: Dużo bliżej wyeliminowania Barcy był np. Lech w 1988 roku . 2 remisy 1-1 , to lepsze wyniki niż sranie z radości po 1-0 gdy bilans bramkowy nie pozostawia złudzeń 1-4 i tyle w temacie .
Po pierwsze przeczytaj sobie jeszcze raz co napisałem. Po drugie jak nie zrozumiałeś to przeczytaj jeszcze jeden raz. Jak dalej twierdzisz że to co napisałem to jest sranie z radości to nie mamy o czym rozmawiać. Poza tym po [ch**] piszesz o rzeczach które miały miejsce jak jeszcze nie byłeś nawet w planach.

Wróć do „Puchary Europejskie”