Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 22 sie 2009, 22:51

Ale ten Ronnie bez formy jest...

Mecz wygrany na bardzo trudnym terenie i to cieszy.Nie raz bez punktu ze Sieny wyjeżdżał takie kluby jak Roma,Viola czy Milan...Jeżeli chodzi o styl było całkiem dobrze.W przodzie wyglądało to momentami bardzo dobrze przyspieszanie akcji dużo ruchu i podania Ronniego.Ktoś pisał że Pato sie zatrzymał w miejscu.Mam nadzieje że oglądał ten mecz.Grał kapitalnie strzelił dwie bramki bawił sie drwalami z Sieny którzy często zamiast atakowac piłke chcieli mu zrobić krzywde.W pomocy również bardzo poprawnie.Podobał mi sie dzisiaj Pirlo.Wydawało mi sie że to co mówił w wywiadach to tylko gadanie ale on naprawde chce być liderem drużyny w środku pola i wrócić do wielkiej formy.Nie źle wyglądały boki obrony, co ciekawe bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie Jankul.Dużo wyjść do przodu i robienie przewagi na bokach, właśnie o to chodzi Jankul :!: .W środku obrony raz czy dwa troche sie tam chłopaki zawiesili i maccarone doszedł do dobrej sytuacji jednak wynikiem tego było jeszcze brak ogrania tego duetu bo Silva dawał rade przez cały mecz a Sandro po raz kolejny udowodnił że wrócił do swojej dawnej formy i to bardzo cieszy.

Wróć do „Włochy”