Tylko nie wiem czy z Tobą ale z jednym z kibiców Juve na tym forum podczas rozmów na temat Cissokho rozmawialiśmy że w drużynie Milanu przyda sie taki zawodnik który wychodząc na boisko jest walczakiem i do tego który jest bardzo silny.Takiego zawodnika jak Boriello nam często na boisku ostatnio brakowało.Nie mówie że jego gra wygląda jakoś szczególnie fajnie ale wygrywa większość główek rozbija sie z obrońcami.Gra dobrze w defensywie przy stałych fragmentach, jest zawsze tym pierwszym obrońcą.Ja powiem szczerze bardzo lubie takich zawodników.Oni oddają całe serce dla drużyny i pomagają w defensywie jak i ofensywie.Flamini czy Gattuso też walczą zapierdzielają w środku pola ale ich warunki fizycznie nie powalają oni często aby wygrać 1 na 1 czy przerwać akcje muszą faulować bo nie przepchną faceta 20 kg grubszego czy 15 cm wyższego.Owszem rozpycha się w polu karnym między obrońcami, walczy w powietrzu i jest zaangażowany, ale każdy typowy odgrywający prócz gry dla zespołu, jednak jeszcze strzela gole
Zaczeło sie.Wcześneij był Seedorf najgorszy na boisku w każdym meczu teraz Jankul.Powiedz mi co masz mu do zarzuceniaTragiczny Jankulowski