Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Tobik33 » 24 sie 2009, 8:34

Oglądałem wczorajszym mecz na tvp sport i muszę powiedzieć że jestem dosyć zadowolony z naszej gry. Wyróżnić mogę Maxwella, Keitę, Xaviego (za kilka świetnych prostopadłych piłek) Henry także miał przebłyski tak samo jak Messi który jak widać nie jest w najwyższej formie a mecz Brazylia - Argentyna już tuż tuż... Trzeba brać poprawkę również na to że Athletic nie grało w najmnocniejszym składzie brakło kilku klasowych zawodników w ich zespole. My graliśmy można powiedzieć najlepszą jedynastką na dzień dzisiejszy (brak jedynie Iniesty czy będzie on już gotowy na Shakhtar w piątek ?) Athletic nie grał o nic a my musieliśmy to spotkanie wygrać i to dosyć wysoko bo po pierwszej połowie przy wyniku 0-0 dało się usłyszeć gwizdy ale cóż ta wymagająca publiczność Hiszpanii... Mecz na plus jednak czekam na kolejne spotkanie w Monaco z niecierpliwością...

Jakiś czas temu miałem dziwny sen ale bardzo przyjemny na temat Barcelony podzielę się z Wami nim śniło mi się że kupiliśmy w tym okienku jeszcze trzech piłkarzy pod sam koniec był to Czyhrynski za 18 mln, Mata za 20 mln i Fabregas za 40 mln... Będę zadowolony jak chociaż jeden z wymienionych zawodników do nas trafi. Boje się że w połowie sezonu możemy dostać zadyszki... Wiadomo Manchesterowi United się udało to przetrwać ale jakby porównać oba składy to oni mieli szerszy skład niż my obecnie. Jak nie będzie transferów już w tym okienku to możemy tylko się modlić aby Messi, Iniesta czy Ibrahimovic nie dostali kontuzji... Txiki działaj bo jeżeli noga nam się powinie w sezonie to będziesz pierwszym winowajcą...

Wróć do „Hiszpania”