Bienias trochę nie czaję skąd akurat taka odpowiedź na mój post"Posiada on trudne do znalezienia cechy środkowego obrońcy, których ze względu na nasz styl gry, potrzebujemy. Wszyscy obrońcy, którzy tu przybyli są bardzo dobrzy, jednak on posiada jedną ważną cechę - wie co zrobić z piłką. Dodatkowo wciąż jest młodym graczem", wyjaśnił Pep.
Nie wydaje mnie się. Po prostu Guardiola chce przede wszystkim obrońcę a nie napastnika czy pomocnika. Widać wyraźnie, że to Pep uparł się na Ukraińca. Swoimi dotychczasowymi dokonaniami niejako zasłużył na taki prezent i dostanie go.Bienias pisze:Ryzyko jest duze tym bardziej ze zalujemy kasy na zawodnikow ofensywnych.
Villa nie był priorytetem na swojej pozycji.Bienias pisze:Wynika z tego ze Laporta znowu jest hipokryta skoro do transferu Villi zabraklo tylko paru baniek.
Moim zdaniem tutaj błędu nie było. Nie musieliśmy przepłacać skoro była dobra i tańsza alternatywa w postaci Maxwella.Bienias pisze:To samo w przypadku Filipe.
Nie wiem jak to będzie wyglądało, ale jakoś nie chce mi się do końca wierzyć, że zapłacimy duże pieniądze za faworyta Pepa, który miałby być czwartym w kolejce do gry. Jak się jako tako sprawdzi to pewnie będzie grywał dużo częściej niż Caceres.Bienias pisze:ak na rezerwowego prawdopodobnie grajacego 4 srodkowego to bardzo duzo.
A Muniesa gdzie?mistyk pisze:Puyol i Marquez coraz starsi, wiec Pep chce widocznie, aby pare stoperow w przyszlosci tworzyl Pique wlasnie z Czyhrynskim.