Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Logan » 25 sie 2009, 20:00

fieldy pisze:Jest szansa, że Cesc zagra z United.
W sumie to nie chciałbym żeby zagrał :wink: Jeżeli wystąpi na OT będzie musiał jechac na reprezentację, a tak dłużej sobie odpocznie i wróci świeży na Citizens itd. MU za to ma spore problemy w obronie - nie zagra VDS, Ferdinand, chyba Evans i być może Vidić.
fieldy pisze:Podobno jeśli zajdzie taka potrzeba, to Rosicky też zagra - już wznowił treningi.
Mam nadzieje, że Wenger nie wpadnie na szalony pomysł wystawiania go do podstawy. Rosa imo może byc gotowy góra na 30'. Jeżeli zagra dłużej - za tydzień info o odnowieniu kontuzji = 100%
fieldy pisze:Myślę, że Diaby, bądź Ramsey zagrają w miejsce Cesca.
Na bank Ramsey zagra za Cesca. Diaby też zagra, bo Denilson grał 3x90' o ile się nie mylę :wink: I do tego Song wraca, który odpoczywał 8 dni, także te 2 mecze przed przerwą na reprę powinien zagrać.
fieldy pisze:Z Fabregasem Wenger niepotrzebnie ryzykował, bo już miał problemy, a z Pompey i tak dalibyśmy radę bez niego.
Dokładnie. Mógł go ew. na ławce posadzić. Chociaż brak Fabregasa moze być odczuwalny jeszcze bardziej ze względu na kontuzję Nasriego i problemy Rosicky'ego. Szczególnie "Małego Mozarta" mi brakuje, bo to zawodnik lepszy niż Fabregas, który w dodatku spokojnie mógłby grać na pozycji Cesca.

Wróć do „Anglia”