Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Logan » 27 sie 2009, 11:05

Nie róbcie o tego karnego takiego hałasu bo nie ma o co. Karny nie wypaczył wyniku dwumeczu ani nawet wczorajszego spotkania. Z jednej kamery wyglądało to na faul z innej nie, generalnie nie powinno być karnego. Ale robienie z Eduardo nurka to już przesada. Tak samo w tej sytuacji postąpiłby każdy, od El Guaye i Del Piero począwszy na Messim kończąc.

Zagraliśmy 5 obrońcami, 3 DMami, Almunią, Bendtnerem i Eduardo/Arszawinem. Myślę że jest nieźle :P

Jak patrze jak Vermaelen biega, myslę sobie - Ugly Duck :P Ale jak sobie pomyślę, że ta kaczka (właściwie to Kaczor :P ) przyszła do nas na 10 mln funtów ... Sam sie zastanawiałem, czy rzeczywiście Belg jest wart tych pieniędzy. :D Kolejny fenomenalny w ostatnich latach transfer Wengera.

Trochę się zdziwiłem występem Eboue od pierwszych minut, bo liczę na jego grę w sobotę, ponieważ trzeba zniszczyć Evrę, który ponoć jest w wybornej dyspozycji.
Wczoraj EE27 zagrał kapitalne spotkanie, udowodniając, że jest jedną z gwiazd Arsenalu, niezwykle potrzebną tej drużynie. Nie wyobrażam sobie The Gunners bez niego, Wenger musi zrobić wszystko żeby z nim podpisać nowy kontrakt.

Wróć do „Anglia”