Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 27 sie 2009, 12:13

Mi ściągnięcie Grosso się podoba. Wolę jego niż Hasana czy Molinaro. De Ceglie co prawda jest zdolny i może się rozegra, ale narazie Grosso i od niego jest lepszy. Kosztować ma 1-2 mln, więc w zasadzie nic, a do wyczekiwanego powrotu Criscito będziemy mieli solidnego lewego obrońce :wink: Jak Criscito wróci to mi już wszystko jedno kto będzie dla niego zminnikiem. Nadawać się będzie każdy z 3 Grosso, De Ceglie, Molinaro.

Rafinha natomiast to strzał w dziesiątkę. Młody, tani, utalentowany. Jeśli przyjdzie i on to to okno przejdzie moje najśmielsze oczekiwania :shock:

PS: Sprowadzenie Diego spowodowalo wzrost sprzedarzy gadzetów i koszulek o 40% względem ostatniego roku :D

Edit: Secco coś kręci. Powiedział, że Rafinha nie przyjdzie do JUVE bo jest non-UE i nie ma dla niego miejsca. Ale mi się wydawało, że do tej pory sprowadziliśmy tylko jednego gracza bez paszportu UE-Caceresa. Diego na 100% ma włoskie, Felipe Melo natomiast hiszpańskie (tak jest na transfermarkt.de), ale pewności nie mam. Poczekamy zobaczymy.

Wróć do „Włochy”