Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Salas11 » 27 sie 2009, 20:25

No panowie, jesteśmy po losowaniu fazy grupowej. Osobiście uważam że trafiliśmy bardzo dobrze przez wzgląd na obecność... Barcelony. :) Kto jak kto ale najlepsza obecnie ekipa na świecie i obrońcy trofeum zweryfikują nasz obecny potencjał. Dzięki temu dwumeczowi okaże się na co nas stać i czy możemy realnie myśleć o podboju Europy. Boję się tylko aby nie skończyło się to jakąś kompromitacją. :? Barca jest silniejsza niż sezon temu, mogą nas załatwić choćby naszą dotychczasową bronią, czyli Zlatanem. :rotfl: Na szczęście dopięliśmy transfer Sneijder, co stanowi spory powiew optymizmu. Trzeba będzie również liczyć na naszą defensywę, bo aby skutecznie powstrzymać takich wirtuozów jak Messi, Zlatan czy Iniesta trzeba być w naprawdę wysokiej dyspozycji. Również Mourinho ma szansę pokazać swój trenerski kunszt i spróbować zgasić Katalończyków jakąś niespodzianką taktyczną.
Tak czy inaczej z grupy wyjdziemy, pytanie na którym miejscu. Dlaczego jestem tego pewien? Bo Rubin Kazań to typowy mistrz sezonowiec, o którym za parę lat piłkarska Europa zapomni, a Dynamo Kijów od dawien dawna nie potrafiło nawiązać równej walki z najlepszymi drużynami starego kontynentu.
Tak więc przed nami chwila prawdy, nie chcę nawet myśleć w jakim stanie będą moje nerwy przed meczem z Barceloną na Camp Nou. :roll:

Wróć do „Włochy”