Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 30 sie 2009, 20:56

Ogólnie słabe widowisko - przeciętne Juve i beznadziejna Roma czego efektem była głównie bezładna kopanina i multum fauli. Spodziewałem się dziś ciężkiej przeprawy, ale nie wiedziałem że można zagrać aż tak słabo - do 70min De Rossi oddał strzał marzenie i wykonaliśmy jeszcze jedną bramkową akcję którą zawalił Totti. Tyle było zagrożenia z naszej strony :roll: Spallettiemu musiało to odpowiadać bo nic nie zmieniał. Później się to trochę zmieniło jednak i tak było to o wiele za mało. No a Juve sprowadziło nas na ziemię i kolejna klęska za nami. Zapewne tradycyjnie zadecydowały epizody :roll: Jednak czego spodziewać się po słabej Romie która jeszcze jest osłabiana nie tylko poprzez sprzedawanie piłkarzy ale i zostawianie w klubie oraz wystawianie podczas meczu innych. No ale co tam, znowu rozwalimy jakieś Koszyce (może by tak sparing z nimi zagrać :think: ), Totti strzeli 15 bramek i znowu będziemy zajebiści.

Czyż to nie piękne że wczoraj Interowi a dziś Juve zwycięstwa zapewnili nowo zakupieni piłkarze? Dla mnie bomba :)

PS1 Ogólnie żenada, największa ze strony Tottiego i Spalla :evil:
PS2 Jedyny plus tego meczu to taki że po kilku latach spędzonych w Romie wreszcie zobaczyłem jak wygląda J. Sergio :lol: Niezły debiut swoją drogą.

Wróć do „Włochy”