Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 31 sie 2009, 8:42

Wilmore pisze:Bzdura. Co najmniej kilku piłkarzy nie miało przelanych premii jeszcze na początku sierpnia, nie zdziwiłbym się, gdyby pretensje Smudy również były niebezpodstawne.
Wymień chociaż jednego wspomianego. Nie wiem gdzie. Artykuł GW był tak denny, że nei mzona miec pretensji, że ktoś go poprostu wyśmiewa. Zadzwonili o informacje na ten temat do członkow min. zarzadu i wszyscy kolejno zaprzeczali, a sami pisali, ze 3 członków im to pitwierdzilo. Koncówka tego artykulu podsumowała wszystko, totalnie wszystko, wiec wystarczyło przeczytac 2-3 ostatnie zdania, reszty nie trzeba bylo. Choć uwazajac to za artykul, trzeba takze pokolorować.

Nie wiem skad Ci sie biorą te wymysły, bo o zadnym zaowdniku nie było mowy, te info pojawiło sie tak jak to, kiedy Pogo stwierdził, że sa bliscy pozyskania znanego zawdnika z zagranicy- Polaka. I jakoś nie trafily gazety, ktore zaczeły sie rozpisywać o Smolarku. :roll: Takze wiarygodne mieli źrodła. :cry:
Wilmore pisze:Nie wiem, czy są nadal ale były jeszcze nie tak dawno. Stąd odpowiedź piłkarzy w formie porażki z Cracovią.
To to juz wogole nei wiem skad Ci sie wzieło, nawet w najgorszej prasie dla Lecha nie wspominano o tym. Ty Rutkowski jestes.(oczywiscie ten prywatny detektyw). Sam doszedłes do takich wnioskow.

Wróć do „Polska”