Wymień chociaż jednego wspomianego. Nie wiem gdzie. Artykuł GW był tak denny, że nei mzona miec pretensji, że ktoś go poprostu wyśmiewa. Zadzwonili o informacje na ten temat do członkow min. zarzadu i wszyscy kolejno zaprzeczali, a sami pisali, ze 3 członków im to pitwierdzilo. Koncówka tego artykulu podsumowała wszystko, totalnie wszystko, wiec wystarczyło przeczytac 2-3 ostatnie zdania, reszty nie trzeba bylo. Choć uwazajac to za artykul, trzeba takze pokolorować.Wilmore pisze:Bzdura. Co najmniej kilku piłkarzy nie miało przelanych premii jeszcze na początku sierpnia, nie zdziwiłbym się, gdyby pretensje Smudy również były niebezpodstawne.
Nie wiem skad Ci sie biorą te wymysły, bo o zadnym zaowdniku nie było mowy, te info pojawiło sie tak jak to, kiedy Pogo stwierdził, że sa bliscy pozyskania znanego zawdnika z zagranicy- Polaka. I jakoś nie trafily gazety, ktore zaczeły sie rozpisywać o Smolarku.
To to juz wogole nei wiem skad Ci sie wzieło, nawet w najgorszej prasie dla Lecha nie wspominano o tym. Ty Rutkowski jestes.(oczywiscie ten prywatny detektyw). Sam doszedłes do takich wnioskow.Wilmore pisze:Nie wiem, czy są nadal ale były jeszcze nie tak dawno. Stąd odpowiedź piłkarzy w formie porażki z Cracovią.