Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: BERGKAMP » 31 sie 2009, 13:43

Oba mecze widziałem, swoje wiem. Wiem, że zespół z całą pewnością zagrał poniżej swoich możliwości (jeżeli chodzi o styl). Jestem też przekonany że Lecha stać na wiele więcej, gdy osiągnię pełną dyspozycję. Przyznaję Lech nie zasłużył na dogrywkę. Futbol to taka gra, gdzie nie zawsze wygrywa ten, kto na to zasługuje. W tym momencie należało pomimo braku dobrej formy znaleźć się w grupie. W grupie w której gra Lecha mogła stać na wyższym poziomie (w moim odczuciu). To, że w to wierzyłem, nie rozpatrywał bym w kategoriach zaślepienia. Po to jest się kibicem żeby wierzyć w swoją drużynę i wspierać Ją nie tylko wtedy gdy znajduje się na topie.
Wilmore pisze:też się będzie sądzić, że Lech jest na poziomie Milanu czy innej Barcelony?
Kto tak sądzi (znowu coś wyrażone w liczbie mnogiej, nie za bardzo rozumiem po co mi to piszesz??!.

PS. Aha i mówiąc o umniejszaniu sukcesu w żadnym wypadku nie miałem na myśli dwumeczu z Belgamii, a wyjście z grupy w PU w zeszłym sezonie (gdzie poziom prezentowany przez Lecha był wyższy)

Wróć do „Polska”