Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 31 sie 2009, 16:37

Wilmore pisze:Marcin Kikut, Grzegorz Wojtkowiak, Tomasz Bandrowski, pierwsze z brzegu nazwiska, które na początku sierpnia narzekały na brak premii na ich kontach.
gdzie narzekały. Ja nie potrafie znaleźć odpowiednich linków, nadal.
Wilmore pisze:GW miała bardzo wiarygodne źródła, a milczenie można prosto wytłumaczyć - po opłaceniu premii natychmiast po ukazaniu się artykułu nie było po prostu dalej o czym pisać.Ale, ale, taka ewentualność może być zbyt trudna do wykoncypowania, nie?EDIT: skoro doszły do mnie informacje na temat uzasadnienia występu z Cracovią, to należy spodziewać się, że więcej piłkarzy nie miało tych premii wypłaconych.
Skad ty to wziałes, skad ty to bierzesz. Wszedzie jest o tym cicho. Nie jest trudno znaleźć ten niby artukul, ktory raczej daje tyle co informacja kiedyś o tym co powiedzial Kasprzak o Wisle, czy jest na tym samym poziomie co Ebi w Lechu. Taka sama wiarygodność. nic dodac nic ujac.
Miałem upojne lato, ale taka afera poprostu nie mogła mi przejść koło nosa, a nic nie potrafie znaleźć, nie liczac tego co pisałem- czyli wypowiedz Smudy, ze nie otrzymał wszystkich peniedzy, pzoniej w Lidze+Extra stwierdził, ze pieniadze otrzymał.
Doszły cie informacje chyba od babci, bo nigdzie nie ma wzmianki na ten temat. Bujasz.

Wróć do „Polska”