Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Wilmore » 31 sie 2009, 16:50

Doszły cie informacje chyba od babci, bo nigdzie nie ma wzmianki na ten temat. Bujasz.
To samo mogę powiedzieć o Tobie, z tą różnicą, że na temat braku wypłat dla piłkarzy Lecha wie masa osób, które tych piłkarzy znają w jakimkolwiek stopniu, a także czytelnicy Wyborczej, która od nich się o tym dowiedziała - jestem dziwnie przekonany, że dziennikarz pisząc artykuł miał źródło od tych samych piłkarzy, raczej byłoby wiadomo, gdyby jakiś inny puścił farbę.
Zapewne pieniądze zostały już na konto piłkarzy przelane, skoro paru nie ukrywało po meczu z Cracovią, że nie mają motywacji do gry, jeśli nie dostają premii za wyniki. Ale oczywiście w Twoim świecie pewnie wszyscy premie dostali, a Cracovia z Lechem przegrała. :wink:
Smuda też nigdy nic na ten temat nie mówił.
Poważna obsuwa w wypłatach premii jest faktem niepodważalnym, jej efektem jest wynik z Cracovią, artykuł w Wyborczej, wypowiedź Smudy, itp.
Wszedzie jest o tym cicho.
Pewnie, poza artykułem w największym ogólnopolskim dzienniku. :lol: Ślepa i głupia nienawiść do Wyborczej przesłania Ci wzrok. :lol:
Możesz w to wszystko nie wierzyć, to nie moja sprawa, nie dziwi mnie też specjalnie, że ja mam trochę bardziej dokładne informacje od Ciebie. Niezależnie zresztą, co ja napiszę, to Ty zanegujesz, bo tkwiąc w błędzie nawet nie zauważasz, że dokładnie wiadomo, kto puścił farbę i na brak forsy się skarżył - Wyborcza zapewne na prośbę zawodnika nie publikowała nazwiska, bo mogłoby mieć to konsekwencje dalece bardziej idące, niż efekty rozmowy z paroma osobami tych piłkarzy.
Choć pewnie mniejsze konsekwencje, niż problemy niektórych grajków po zaprezentowaniu swojego stanowiska na temat porażki z Cracovią, bo ci mają trochę mniejsze obecnie względy Zielińskiego.

Wróć do „Polska”