Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 01 wrz 2009, 16:55

Przerażasz, mnie!
Wilmore pisze:Marcin Kikut, Grzegorz Wojtkowiak, Tomasz Bandrowski, pierwsze z brzegu nazwiska, które na początku sierpnia narzekały na brak premii na ich kontach.
Gdzie narzekały u Towich znajomych czy może w twojej głowce.
Wilmore pisze:Jeśli dasz radę - porozmawiaj sobie z Bandrowskim.A wtedy zaneguj to, co napisałem.
Ja po co, jesli taka wybuajała sytuacja by zaistniala napewno by z nim rozmaiwało 10 dziennikarzy, nie jakiś szarak.
Wilmore pisze:A rozmów ze znajomymi, którzy informowali mnie o zaległościach w Lechu, nie nagrywałem i nie będę nagrywać tylko dlatego, że ktoś zaślepiony wierzy w to, co mówią bezpośrednio zainteresowani winni, to nie moja sprawa. Napisałem, co się mówi o porażce z Cracovią, jakie były jej motywy, wybacz, że nie mam aż takich znajomości, by pokazać Ci wydruki z kont i ostatecznie udowodnić, że nie zmyśliłem sobie ani ja, ani ludzie Lechowi bliżsi, zaległości w opłatach.
Moze Towi znajomi to własnie Wojtkowiak, Kikut czy Bandrowski. Znajmo ci mowili, [k****] mac dobrze, ze nei dzieci z pisakownicy. Moze oni by byli naprawde jakims argumentem.
Gdzie sie mowi tak o porazce z Cracovia, chyba u ciebie na osiedlu, bo w mediach taka cisza, ze nawet Fakt o tym nie raczył napisać. :?
Przestań pisac wymyslone przez Siebie farmazony, na ktore masz argument w postaci : moi znajomi mowili. Takie argumenty to wsadz sobie. Chyba, że dalej chcesz sie ośmieszać. Tylko znaim cos napiszesz pomysl i daj chocby zalazek, mały lineczek gdzie znajde choćby minimalna wzmianke o bzdurach, ktore sobie wymyśliłeś.

Wróć do „Polska”