Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8636
Kontakt:

Re: Pewniak dnia

Post autor: cloner » 02 wrz 2009, 11:13

#1 Swinoujscie - Gornik 1 2.75

Szykuje się druga porażka żaboli, którzy na ten mecze jadą cholernie osłabieni! 8 zawodników kontuzjowanych + 2 lub 3 powołanych do młodzieżowych reprezentacji. Wśród pauzujących z powodu urazów jest także Ales Besta! Strzelec ostatnich goli Górnika, a to moim zdaniem ogromne osłabienie. Poza tym, Flota na własnym boisku jest prawie nie do zatrzymania, prawie, bo 1 pkt wywiozła z wysp szczecińska Pogoń. Wydaje mi się, że Świnoujście leży po prostu za daleko i wszystkie drużyny są potwornie zmęczone podróżą, nawet jeśli przyjeżdżają 2 dni wcześniej. Dziś Górnik nie ma atutów, Flota to świetna drużyna, wg mnie główny faworyt do awansu, składają mądrze drużynę, od kilku lat biorą zawodników gdzie indziej nie chcianych, np. Fechner, Andraszak, Sojka czy Uchenna. A to oni robią im punkty :!: Dla mnie pewna jedynka.

#2 Internacional - Atl.Mineiro 1 1.60

Zaległe spotkanie, sprzed dawien dawna. W ostatnich dniach Internacional niespodziewanie tracili punkty, przegrywając z Corinthians i Palmeiras oraz remisując z Santosem, warto jednak zaznaczyć, że w tych meczach kilku podstawowych graczy nie mogło grać z powodu nadmiaru kartek i lekkich urazów. Dziś wszyscy wracają, i jeśli gospodarze chcą walczyć o mistrzostwo to muszą z Mineiro wygrać. Atletico również ostatnio bez formy, porażki z Gremio i Corinthians oraz remisy z Recife i Avai. Gdzieś przeczytałem, że na ten mecz trener zespołu gości nie ma do dyspozycji aż ... 7 graczy (kartki i kontuzje) :!: Dla mnie pewna jedynka.

Wróć do „Bukmacherka”