normalnie perelka...czeher pisze:Leło ma koncepcje !![]()
![]()
![]()
Ja chyba tez innego Gancarczyka ogladalem... hmmm moze Leo mysli ze ma doczynienia z Markeim albo JanuszemOstatnią zagadką była lewa obrona. W środę Beenhakker ustawił tam Seweryna Gancarczyka. Zawodnik Lecha zrobił wrażenie, ale nie był przekonujący na tyle, by trener zrezygnował z Jacka Krzynówka.
- Gancarczyk gra dobrze z piłką przy nodze. Lepiej się czuje, gdy ma naprzeciwko siebie pomocnika, a nie typowego napastnika. Gorzej radzi sobie z grą obronną - mówił Beenhakker. - Irlandczycy zagrają 4-4-2, więc mógłby mieć problemy. Krzynówek sobie poradzi. To kluczowe ogniwo zespołu. Wiem, że gra nie na swojej pozycji i jest z tego niezadowolony, ale wiem też, że poświęci się dla zespołu. Z Grecją zagrał bardzo dobrze.
Skrzydłowy Krzynówek sam mówi, że broni słabo, nie za bardzo to potrafi, i że cały czas ciągnie go do przodu.
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,70001 ... ozek_.html
Boruc - Golański, Dudka, Żewłakow, Krzynówek - Błaszczykowski, M. Lewandowski, Murawski, Roger, Obraniak - Brożek
Zobaczymy jak to bedzie, ogolnie widzialbym raczej 4-4-2, bo z jednym gramy piach... Gancarczyk za Krzynia, Lewy za Rogera przesuniety do linii ataku