Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Piotr » 06 wrz 2009, 12:06

hanni akurat wczoraj Obraniak byl tragiczny, i jesli wogole zaistnial to tylko gdy 2 razy strzelał na bramke w czasie 4 minutowego zrywu naszej reprezentacji. Od pomocnika wymaga sie zeby stwarzal a tego Obraniak wczoraj nie robil. Brozek zagral niezły mecz. Gdy mial pilke robil wszystko to co potrzeba(raz ladnie wyszedl, ale strzal "zepsuł" irlandzki obrońca, drugi raz ladnie sie uwolnił, tyle ze strzal byl juz slabszy, no i oczywiście asysta) Duzo duzo gorzej zagral wczoraj Murawski ktory po prostu byl kompletnie nieprzydatny, nic nie tworzył. Nie wiem po co taki zawodnik jest w kadrze. Najbardziej w calym spotkaniu a szczegolnie w 2 polowie podobal mi sie Roger, ktory wreszcie wziął ciężar gry na siebie i byl prawdziwym playmakerem. Szkoda, że Leo nie gra 2 napastnikami, bo byc moze wtedy awansowalibysmy do RPA. No, ale przeciez Leo ma racje, i realfan ma racje ktory kiedys tak dogłębnie wyjasnial mi ze Polska nie moze ale to absolutnie nie moze grac 2 z przodu i wogole ze koncepcja Leo jest idealna. Otoz Realfanie jak widzisz koncepcja nie jest idealna bo po wejsciu Lewandowskiego troche sie to wszystko ozywilo. Zdaje sobie sprawe z tego ze w piłke jestesmy poki co kiepscy, ale nikt mi nie wmowi, nawet Wilmore ze Irlandia Płn jest na naszym poziomie, bo jest to ekipa mimo wszystko słabsza, ktorą mimo fatalnego stanu naszej pilki powinnismy ogrywac. Tak na marginesie uwazam ze Leo jest niezlym trenerem ale jemu sie juz po prostu nie chce. On juz w tym wieku nie ma tej iskry pozwalajacej cos z drużyną zbudować. Z nim tak jest juz gdzies od dwoch lat. Po prostu już zgasł. Najlepiej swiadcza o tym jego powolania, gdzie powoluje kiepskiego Łobo, a nie znajdujacego sie w lepszej formie i IMO po prostu lepszego Peszke. Świadczą o tym jego wypowiedzi gdy mowi ze Gancarczyk słabo broni, a wstawia w jego miejsce Krzynowka, ktory troche zawinil przy bramce zresztą i ktory sam mowi ze nie ma pojecia o grze na lewej obronie. On juz ma od jakiegos czasu swoja 30 i tylko sobie w niej miesza. dowodem niech będzie powolywanie Smolarka, ewidentnie za zaslugi bo teraz ten pilkarz prezentuj dno, takie ze wyrzucają go z klubu.

Wróć do „Polska”