Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: brylancik » 06 wrz 2009, 13:27

Brożek jednym z najgorszych? Chyba oglądałem inny mecz. Fakt, że ostatnio Paweł w Wiśle grał słabo ale akurat wczoraj mając takich pomocników jakich miał jak dla mnie grał nieźle, a już na pewno nie był jednym z najsłabszych. Po wejściu Lewandowskiego (tutaj wychodzi wielka wiedza, o której mówił wcześniej Wilmore, naszego tulipana, że nigdy nie sprawdzał w sparingach takiego ustawienia i współpracy Brożka z Lewandowskim ['] ) Brożek grał cofnięty praktycznie do drugiej linii i dlatego wyglądało to nieco lepiej.

Co do samego meczu to żenada. Nie wiem jaki jest sens jeszcze trzymania tulpana na ławce skoro w tym momencie nowy trener mógł by zacząć już swoją pracę i pracować nad zespołem na Euro. Chyba nikt nie ma wątpliwości że do RPA się nie dostaniemy i nikt nie ma wątpliwości że nie ma sensu przedłużać kontraktu z gościem dzięki któremu nasza reprezentacja straciła jakikolwiek styl i nie awansowała z jednej z najsłabszych grup jakie mogły się trafić.
tulipan pisze:Nie sądziliśmy że Irlandia tak zagra
[*][*][*][*][*]

Aha. Bienias, jak się ma słabą głowę to się trzeba bardzo uważać żeby nie przesadzić.

Wróć do „Polska”