Dobra chyba miesiac wytrzymamy? czy nie? nie wazne jak bedzie ze Slovenia to nie ma sensu wyplacac mu odszkodowania za zwolnienie, gdy mozna miesiac poczekacbrylancik pisze:Nie wiem jaki jest sens jeszcze trzymania tulpana na ławce skoro w tym momencie nowy trener mógł by zacząć już swoją pracę i pracować nad zespołem na Euro.
tylko czy zwolnienie go ma racjonalne wytlumaczenie? Nowy trener przez meisiac i tak niczego nie zbuduje, wiec miesiac w ta miesiac w tamta...mejgus pisze:Tylko czy Lato ma jaja, żeby go zwolnić??
brylancik pisze:Wilmore pisze: napisał(a):Rozumiem, że na pochyłe drzewo wszystkie kozy skaczą i krytykowanie Leo teraz nabierze na sile, może i rozsądnie, ale stwierdzenie, że trafiliśmy do najsłabszej grupy jest popisem niewiedzy i braku zorientowania w świecie futbolu.
Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem jest wyrazem braku rozumu.
EDIT:
No i skoro twierdzisz że nasza grupa nie zalicza się do jednych z najsłabszych podaj mi ze 3 lub 4 słabsze.
Poza tym, zobaczymy co zaprezentuje 2ekipa z naszej grupy (Czesi w barazu) chociaz akurat moga byc w lepszej dyspozycji niz w grupie po powrocie Rosickiego, albo tym co zapreznetuja na mundialu zespoly/zespol awansujacy z naszej grupy