Samuel i Gonzalo nie dostają powołań z tych samych powodów do Higuain (czyli nie wiadomo czemu). Demichelis ma kontuzję, Cata nie umywa się do Otamendiego, więc tu wszystko jest zrozumiałe, a Ayala zakończył karierę reprezentacyjną po Copa America.Jarzinho pisze:Nie wiem jak wyglada sytuacja z kontuzjami czy jakimis animozjami, ktore wystepuja obecnie w kadrze Argentyny, ale przeciez defensorow takze Argentyna posiada. Samuel, Gonzalo, Cata czy Demichelis. Ayala takze nie zawiesil chyba kariery reprezentacyjnej.
Para Ota-Demichelis wcale nie jest taka słaba, ale najpierw trzeba ją mieć do dyspozycji. Trzeba przyznać, ze Otamendi to bardzo udany wynalazek Diego, bo grał bardzo dobrze we wcześniejszych meczach. Niestety wczoraj pomimo wielu dobrych interwencji, zawalił gola nr 3 co zdecydowanie obniża jego notę, ale to nie znaczy, że należy go skreślać.
Wg mnie w tej kadrze nie powinno być miejsca dla Heinze, Maxiego, Datolo i Teveza. Niestety, dla trzech pierwszych trudno znaleźć jakąś sensowną alternatywę, ale od Teveza jest obecnie co najmniej 5 lepszych napastników. Co by nie mówić o piłkarzach, to najpierw trzeba wypierdolić Maradonę
To chyba dobrze, że Diego sięga po piłkarzy z ligi argentyńskiej, bo to na pewno nie są ogórki, a szczególnie Salvio i Otamendi.Jarzinho pisze:Nie ogladam juz od kilku miesiecy ligi argentyńskiej wiec nie mam pojecia kim jest kilku zawodnikow Salvio, Boaltti, Dominguez czy Otamendi i jak sie prezentuja.
Chyba każdy się nad tym zastanawiaJarzinho pisze:Nie wiem dalczego ani Milito ani Lisandro nie zagrali od poczatku