Re: Plany dziennikarskie

Barcelonissmo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Plany dziennikarskie

Post autor: Barcelonissmo » 08 wrz 2009, 17:50

No tak - szukanie info na ten temat na tej stronie odgórnie dyskwalifikuje mnie z ewentualnej pracy dziennikarza. Juz w przedbiegach. A moze nawet i wczesniej, co nie? :haha: Tylko co ma piernik do wiatraka? Wszedłem tutaj (choć teraz faktycznie widzę że nie miałem po co) aby otrzymac porady (jesli moge to tak nazwac) od osob typu Tomusmc czy bartbuks. Tak mi sie przypomniała ta strona i najzwyczajniej w świecie wszedłem sobie na nią aby uzyskać jakiekolwiek informacje licząc, iż faktycznie ktoś będzie potrafił mi pomóc. A wiadomosci o studiach dziennikarskich nie szukam tylko tutaj lecz także na innych - można by rzecz - przeznaczonych do tego celu stronach. A skoro sympatyzuję z FCB to oczywiscie nie mogę "przejechać się" po grze Barcelony? A myslalem ze cechą żurnalisty winny byc obiektywizm (nie licząc prasy której więzi z klubem bądż regionem wykraczają poza normę - mam na mysli madryckiego AS'a lub Marce oraz katalońskie Sport i EL Mundo Deportivo które niejednokrotnie prześcigają się w newsach mających na celu ośmieszenie wielkiego rywala badz inne tego typu zagrywki). Domyślam się że wiele nieprzychylnych mi osób zacznie mi znowu wciskać swoje ociemniałe teorie i na siłę, z uporem maniaka zniechęcic mnie do zajęcia się dziennikarstwem. JestemHardcorem dobrze określił w jednym z poprzednich postów Crisa7 co tyczy się także nie jednego na tym forum ;p Zresztą... Ja swoje wiem, swoje plany mam i nie zamierzam od nich odchodzić tylko dlatego że znajdzie się kilku takich co to lubią komuś się dopieprzyc do dupy i wysmiewac. Idzcie pisac bajki 8)

Wróć do „Hyde Park”