Eliminacje do MŚ 2006

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 14 mar 2005, 18:30

MLSoccer pisze:Trafiles w dziesiatke :D gratulacje!
Nie ma znaczenia wiekszego czy sie sprawdza w tych meczach czy nie,ale ma duze znaczenie jak ci pilkarze podstarzali beda grac za rok i wiecej.Mozna powiedziec na 100% ze nie bada lepsi.Bedzie ogromny sukces jak zagraja na takim przecietnym poziomie jak obecnie.Nie martwie sie o mecze marcowe u siebie z Azerbejdzanem i Irlandia Pln. bo to slabe zespoly i powinnismy je bez trudu pokonac.Martwi mnie co bedzie pozniej jezeli awansowalibysmy do MS,wtedy nie bedziemy mieli kadry na mistrzostwa,bo trudno bedzie nazwac tych podstarzalych pilkarzy bez formy i energii kadra narodowa walczaca na MS 2006.To jest wielki blad Janasa w mojej opinii.

to nawet nie jest jakis wielki blad to jest porazka polskiego futbolu, ze mimo np sukcesow typu mlodziezowe mistrzostwo europy nie mamy nastepcow, prawdziwych i dobrych nastepcow na miare dudka, krzynka, zurawia, franka i innych, polski system szkolenia to brak systemu szkolenia i jezeli nic sie nie poprawi to papa wielkie sukcesy jak chociazby awans do mistrzostw swiata, dla polakow po sukcesach sprzed 30 lat nie zostal wykorzystany teraz zamiast marzyc o awansie do wielkich imprez powinnismy zamiast tego liczyc na jakies miejsce co najmniej w 8 kazdej imprezy :? pzpn powinien popatrzec jak zoorganizowane jest np karate w ktorym rownierz siedze i brac przyklad z tej organizacji przyklad powinien, mimo braku pieniedzy szkolenie jest na tyle dobre ze na kazdych ME i MŚ polacy przyworza multum medali, polacy sa potega mimo ze karate trafilo do polski 30 lat temu, male kluby szkola swietnych zawodnikow i to jest dobre, a np taka wisla,legia, amica, pogon, lech sciagaja jakies miernoty olewajac skromnie mowiac polska mlodziez, gdyby tak czasem zamiast wysylac skautow do afryki poslali ich na miejskie podworka badz na wiesjkie polany znalezli by o wiele wiecej talentow i uratowali by polski futbol ale po co skoro lepiej zamiast wyplacic troche hajsu i wychodowac przyszlosc jest lepiej taniej i szybciej sprowadzic gotowy towar :twisted: :twisted: :twisted:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”