Co przez tą dobrą strone rozumiesz.Wilmore pisze:Smolarek pokazał się z bardzo dobrej strony w meczu z Irlandią.
O nawet jestem zaskoczony. Tak dal Zewłakowa na prawej, przeciez ten zaowdnik zagral chyba polowe spotkań na prawej obronie w reprezentacji, w Anderlechcie chyba tylko tam grał. Jest Seweryn to takze dobre rozwiazanie. Nie chcialbym, zeby było z nim jak z Golanskim, czyli wyszedł totalny brak zgrania z druzyna. Duet Bosy- Dudka- nie mozna nic zarzucic Leo, ale ja widze Dudke, ktory nie potrafi stanac w lini i przegrywa wiekszosć pojedynków w powietrzu i Bartka, ktory lubi sobie gdzieś stanac i popatrzec jak rywal wali na bramke to strach mnie juz nachodzi.czeher pisze:Artur Boruc - Michał Żewłakow, Bartosz Bosacki, Dariusz Dudka, Seweryn Gancarczyk - Jakub Błaszczykowski, Roger, Mariusz Lewandowski, Ludovic Joseph Obraniak, Jacek Krzynówek - Paweł Brożek.
Jestem ciekaw jaka bedzie reakcja Rogera, kiedy obok bedzie mial Obraniaka, Roger lubi sobie przejsc obok spotkania, te branie ciezaru w poprzednim spotkaniu mozecie sobie włozyc miedzy bajki, bo w pierwszej polowie, "uciekał" przed podaniami partnerów. Dzisiaj jeden z dwojki Ludo- Roger moze zejsc juz po 45 minutach, bo moze być ze jeden bedzie brał wszystko na siebie i probowal rozgrywać tak jak to robił Ludo, staral sie, ale przez to, ze czesto mial pilkę, nie miał jej Kuba czy Brazylijczyk.
Zobaczymy jak to bedzie, ale nie licze tak jak Leo, ze nasza gra, bedzie wygladała tak jak z końcowki spotkania z Irlandia w sobote. Ludzie kto przy zdrowych zmyslach moze zakladać, ze rywal majacy duze szanse na awans, ustawi sie 11 na swojej polowie i bedzie bronil tylko wyniku. Kto... Leo. Słowenia musi wygrac tak jak Polacy i jesli w jakis sposob nie bedziemy cos robić z pilka i tworzyć jakies sytuacje to polegniemy. Chciałem napisać, że Polacy powinni narzucić swoj styl, ale w zadnym razie nie moglem sobie ku.... uzmysłowić jaki my mamy styl.
Licze na wygrana, bo jestem Polakiem, Gancarczyk czy Zewłakow to nie sa wieksze niewiadome jakimi były Krzynowek czy Golański, wiec nie ma roznicy.