Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kaktus188
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: kaktus188 » 10 wrz 2009, 15:10

witam jestem tu nowy chcialbym troche pogadac z kims bo mnie krew zalewa :evil: , zapewne kazdy zna wynik wczorajszego meczu ale czy ktos po tym meczu napisal "LEO NAWET JAK ODEJDZIESZ TO BEDZIEMY PAMIETAC MILE CHWILE JAKIE DALES TEJ REPREZENTACJI AWANS DO ME I NIEZAPOMNIANE MECZE" tego nikt nie napisal :twisted: a czy kots z was zastanawial sie od kiedy to wszystko sie zaczelo ta zla fatalna gra?! pewnie nikt , otorz pamietam mecze pod koniec 2008 z mocna Irlandia i srednia Serbia oba wygrane :lol: puzniej na poczatku roku ogladalem mecz Polska- Litwa oczywiscie przy bro :beer: po 20 min. zauwazylem oprocz nowych bardzo przecietnych odziezy (te koszulki to porazka :haha: ) nike co za dziadostwo byla fajna puma a jakis idiota zmienil dostawce muwia ze glupich nie sieja same sie mnoza zauwazylem jeszcze ze gra totalnie siadla....bylo 1:1 z bardzo przecietna Litwa puzniej juz bylo coraz gorzej...meczarnie z jakals Walia czemu tak polska pilka nisko upadla nie wiem to dziwne bo ta reprezentacja ma naprawde duzy potencjal ale jakos nie potrafi tego wydobyc z siebie jeszce kilka slow o Prezesie Pzpn przeciez ten gosc z calym szacunkiem dla jego talenku w kopanie pilki na rzadzeniu to o n sie kompletnei nie zna gada takie glupy poniosly go emocje za szybko chcial zwolnic Leo temu gosciowi brakuje klasy INTELIGENCJI tyle ze sloma z butow mu nie wystaje :haha: Na zakonczenie jestem z Leo mimo ze z wieloma decyzjami sie nie zgadzam to jest to czlowiek ktory sie zna na pilce i jest czlowiekiem inteligentnym z klasa a teraz moze moj sklad na ten przegrany mecz z at nieszczesna Slowienja :lol:

4-4-2

Boruc-Gancarczyk,Zewlakow,Dudka,Krzynowek-Smolarek,Lewandowski,Murawski,Blaszczykowski-Lewandowski,Obraniak

Wróć do „Polska”