Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 10 wrz 2009, 17:00

Moj szwagier obecnie pracuje w Holandii w Rotterdamie juz mu dałem znać, ze moze spotkać i to czesto guru Lorda- Leo. Jeden z pozytywniejszych dni od rozpoczecia pracy przez Holendra.
Kamil232 pisze:Juskowiak: Ze wstydu można byłoby się schować do drewnianego domku.... Miazga
Nie wiem, ale dzisiaj w pracy wszyscy to przytaczali. :lol:
Wilmore pisze:Żenujące zachowanie Laty, z jednej strony mówi o spotkaniu w tej sprawie w ciągu najbliższych dni, a z drugiej chce upokorzyć ostatecznie Holendra przed wszystkimi i informować go o całej sprawie na chybcika.
Da sie jeszcze bardziej upokorzyć Tulipana, on chyba zrobił sam ku temu absolutnie wszystko
Mandzaro pisze:Wilmore, ale Ty - za przeproszeniem - pierprzysz glupoty ! Z tego co tu obserwuje to z Toba nie da sie dyskutowac bo pomijasz wszystkie logiczne argumenty jakie inni podawaja.
Wilmore nei wie co to jest argument, chyba, że jego znajomi tak mowia.

Pisałem, napisze jeszcze raz Janas- Skorża, reszta to patałachy, którym strach dać w rece druzyne w polskiej ekstraklasie. Smuda 2 lata na przygotowanie druzyny, nawet ciekawy pomysł, tylko ilu z naszych profesjonalistów wtrzyma te treningi jakie lubi aplikować Franz, Krzyniu, przygotował taka forme na MŚ i ME, ze pewnie zakonczylby kariere. Piechniczek - jednego dziada juz mieliśmy.

Wróć do „Polska”