Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: ulynif » 10 wrz 2009, 18:05

Nie chcę się powtarzać to co napisałem kilka stron wcześniej. Ale od tamtego wpisu poraża oczy tendencja twierdzeń o poziomie kadrowiczów. Odpowiem krótko. Kto twierdził, że w PL rodzą się takie same talenty jak wszędzie na świecie? Gdyby to pozostawić w sferach oczywistości, to nie ma problemu. Ale jak bajko mówca to twierdzi to niech wykorzysta potencjał tych talentów a nie teraz skamlanie zagranicznofilów że piłkarze słabi.

Dziwne, z drewnem w składzie awansowali poprzednio za czasów Janasa, a teraz drewna nie ma i poziom spadł?
Oli sobie radził u Engela, Leo dostał 2ch, Rogera i Obraniaka i jak się skończyło widzieliśmy.
Nagle talentów nie ma? Wniosek chyba prosty z jakiej przyczyny... :D
Zatem bajko mówcy niech zostaną tam skąd są.

Druga sprawa, skoro z tymi piłkarzami nic się nie uda to po co trener z zagranicy zamiast z 3 ligi naszej wolontariusza zatrudnić :)

I oczywiście kwestia taka, może trener nie ma wpływu na drużynę, a jeżeli nie ma, to przynajmniej by nie ustawiał zawodników w dziwnych miejscach tylko dał im dowolność bo przecież i tak nie ma wpływu to przynajmniej by nie mieszał chłopakom w głowach. Nie wiem, gdzie była obrona gdy parę bramek w tych meczach strzelili rywale biegnąc pół boiska praktycznie na pusto, a nasza kadra grała jednym napastnikiem. Jak oni się pomieścili wszyscy w środku pola :D. Dobrze, że Borucowi nie zmienił roli na gracza w polu, ale i tak chłopak wystarczająco zszokowany gdzie biegają koledzy nie był w stanie się skoncentrować :)

Wróć do „Polska”