Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

domin4
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Post autor: domin4 » 11 wrz 2009, 2:58

Zastanawialem sie kiedys jak to by bylo pieknie gdyby stworzyc Ceemową Lige mistrzow. Chodzi mi o to zeby zebrac najbardziej utytulowanych i doswiadczonych managerow i rozegrac kilkanascie sezonow a wygrany dostalby nagrode pieniezna w wysokosci powiedzmy 1000 zlotych...Takie moje dywagacje. To by bylo sprawdzenie umiejetnosci, a wygranie takiej rywalizacji smakowaloby niepowtarzalnie. Np. po 4 managerow w 4 najwiekszych ligach europejskich, czyli 16 najlepszych graczy, ktorzy co tydzien spotykaliby sie na 10 godzinny maraton. 2 osoby przy kompie, czyli 8 komputerow i wzajemna rywaliacja. Nawet nie chce wiedziec ile przeklenstw padloby podczas takiej wojny. Ja kiedys rozwalilem drzwiczki od mojego biurka po tym jak rywal zaaplikowal mi bramke, ktora jak sie potem okazalo... zostala nie uznana. Podobnych wspomnien mam wiecej. Dlugie milczenie po tym jak w ostatniej kolejce przegrywalem mistrzostwo Anglii, a wczesniej chyba przez 10 kolejek bylem liderem. A potem kombinowanie i szukanie kozlow ofiarnych w moim zespole. Tak jest zawsze kiedy nie idzie zespolowi. Ja np lubie stawiac na mlodziez. Mam 5 pilkarzy po trzydziestce, a reszta to mlodziaki do 25 roku zycia. Zastanawiajace tez jest jak to mozliwe ze czasem w druzynie rywala znajduje sie koles ktory wyglada jak andrzej niedzielan na poczatku tej gry, a np wymiata i jest wiodaca postacia ligi. Zastanawia mnie tez dlaczego kluby typu inter milan czy bayern(czyli te najmocnijsze z lig spoza Anglii) nie maja po kilkunastu sezonach pilkarzy i graja tylko ci "nieodkryci". Nie raz tez z kumplem ratowalem Man Utd czy Liverpool wzmacniajac ich sklad dobrymi pilkarzami bo inaczej stoczyliby sie na dno. Rozne pytania rodza sie w mojej glowie po rozegraniu takiej ilosci sezonow. Ale wciaz nie mam dosyc. Chce wiecej i wiecej.

Wróć do „Hyde Park”