Ze ty jeszcze pamietasz te nazwiska.Kamil232 pisze:Jak to przecież treningu z Leo miały sprawić, że Ci chłopcy wejdą na International Level. Tydzień treningów z Don Leo czynił z Zahorskiego, Pazdana, Lisowskiego, Madejskiego, Trałki piłkarza o klasę lepszego. Przez 2 lata prawie byli w tej kadrze to już dawno powinni być na International Level.
Znajomi mu tak powiedzieli.Kamil232 pisze:ty bezczelny osobniku o którym wspomnia stanisława lem w cytacie w twoim podpisie. Gdzie niby coś takiego pisałem, że pragnę Polaka na selekcjonera, gdzie niby pisałem, że każdy Polak lepszy od Leo? Żądam ostrzeżenia dla tego typa za bezpodstawne wypisywanie kłamstw na mój temat.
Majewski, w nim potencjał, ze tak powiem moglby dostrzec tylko zwolniony Holender, on takie beztalencia wrecz uwielbiał. Nie wyobrazam sobie, zeby ten pan proawdzil kadre dłuzej niz do zakonczenia spotkan elminacyjnych, niezaleznie od wyników. Tylko Kasperczak z wymienianych jest bez pracy, a trenera, ktory ma pracować z kadra przez conajmniej 34 miesiace nie zatrudnia sie w ciagu dwoch dni. Skroza ma kontrakt, Smuda dopiero co podpisał, Janas podobnie, wiec spokojnie. Ja nawet jesli numerem 1 bedzie skorza zgodzilby sie, zeby prowadził Wisłe do konca sezonu, strata do kadry zadna, a pewnie Cupial bedzie chcial zatrzymać Maćka chocby do momentu zdobycia mistrzostwa(oby nie).