Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 11 wrz 2009, 20:01

Wilmore pisze:Szkoda, że Engel znów będzie pieprzył od rzeczy, tak jakby biorąc przykład z niektórych tutejszych wypowiedzi, na temat siły polskiej reprezentacji, jej niewątpliwej wyższości nad Słowenią, a także na temat potencjału ofensywnego na miarę czołówki światowej.
Powiedz skad C isię to bierze. Talent do wciskania kitu i opowiadania bajek niczym wielki Leoooo.
Angelo18 pisze:Mnie rozwaliła jeszcze jedna rzecz jak Szaranowicz coś mówił że potrzebujemy takich Gortatów, Kurków, Wlazłych itd a Engel na to ze mamy zawodników na takim poziomie Ja nie wiem gdzie ten Pan ogląda mecze reprezentacji i gdzie są ci piłkarze na skalę światową, najlepiej nic nie zmieniać bo jesteśmy na dobrym poziomie, winnym jest tylko Leo, PZPN jest wzorowym organem który nie ma sobie nic do zarzucenia..
Bardziej chyba chodziło im nie o jakiś zawodników o uznanej klasie, czy klasie światowej, a liderow na jakich mozna zawsze liczyć, polegać, ktorzy beda sie z terj roli dobrze wywiązywac. Chyba nikt nie jest na tyle głupi(ile by Wilmore nie wmawiał-wymyślał) zeby twierdzić, ze mamy zawodnikow ronych tym najlepszym.

Tak o Majewskim, w zapowiedzi spotkania Polonia - Piast, przypomniano o Jacku Wiśniewskim. zaraz sobie przypomniałem, ze doktorek wystawial go jako defensywnego pomocnika. Oby nie jeb... go w głowke i czasami nie poszedł teraz w ślady Leo i nie dal tam np. Jodłowca.

Wróć do „Polska”