Oczywiście, nie ma jak wyrywać zdania z kontekstuMaciek (interista) pisze:----> prawidlowo strzelona bramka Mauriegoera buono il gol di Mauri
Oto dalsza treść. Tłumaczył ci nie będę no bo pewnie znasz włoski skoro napisałeś ten post na górze strony z taką pewnością siebie:
L’argentino allarga la gamba destra per tentare di colpire il pallone, in quel momento arriva da dietro alla disperata Legrottaglie (che tocca anche di mano, difficile stabilire con certezza la volontarietà). Prima osservazione: come fa ad essere fallo di Cruz se l’avversario è alle sue spalle? Poi: è il difensore bianconero che si getta in avanti a caccia del pallone e che impatta sulla gamba dell’avversario. Ancora: Legrottaglie è già in volo (non per simulazione, ma solo perché cerca il pallone) quando arriva il contatto, e se cade non è per il (non) fallo di Cruz. Gervasoni, in tutto questo, ha la visuale liberissima e fischia (sbagliando) un attimo prima che Mauri scocchi in tiro che finirà in rete.
Ja nie pytam czyja to opinia. Ja się pytam gdzie jest napisane, że to opinia specjalistów (sic!) i gdzie tu mowa o jakiekolwiek liczbie mnogiej. Bo przecież napisałeś w pierwszym poście, że to opinia włoskich specjalistów. Gdzie jest tak napisane w tym tekście.Maciek (interista) pisze:To opinia amatorow.
Tak, tak. Najpierw opowiadasz banialuki nie znajac nawet jezyka włoskiego (sic!2), a teraz gdy pytam Cie o pokazanie dowodów to uciekasz?Maciek (interista) pisze:Nie odpowiadaj, ja nie ma zamiaru wdawac sie w dyskusje.
Dowiedz się najpierw kim jest edmondo pinna.
A teraz najlepsze - strona tytułowa dzisiejszego Cds:
http://img34.imageshack.us/img34/1934/8 ... 137062.jpg
Jeszcze ktoś ma wątpliwości co do obiektywizmu zarówno cds jak i pana specjalisty edmondo pinny?