Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8633
Kontakt:

Re: Pewniak dnia

Post autor: cloner » 14 wrz 2009, 21:58

Zostały mi 2 typy, więc szukam dwóch niespodzianek, które ... o dziwo są możliwe :P

#9 Atl.Madryt - Apoel N. 2 @ 10.00

Goście to mój faworyt w tym sezonie. Zespół z Polakami w składzie, Żewłakow na ataku oraz Kosowski na skrzydle (Sikory nie ma co liczyć), przebojem awansował do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Liczę, że zrobią niejedną niespodziankę, tak jak ostatnio Anorthosis. A z kim mają zdobywać punkty, jak nie z bardzo chimerycznym Atletico. Najpierw dostali bęcki od Malagi (chyba 3-0), później ledwie remis (1-1) na własnym boisku ze słabym Santanderem. Jutro wg mnie jest szansa na sporą sensację.

#10 Sevilla - Unirea 2 @ 10.00

Sevilla zdecydowanie lepiej rozpoczęła liga od Atletico. Najpierw co prawda przegrali na wyjeździe z Valencią 2-0, ale później rozbili Saragossę aż 4-1. Unirea to zespół prowadzony przez Dana Petrescu, jednego z najlepszych trenerów, który kiedykolwiek pracował w polskiej lidze. Zrobił z Unirei zespół magiczny, potrafiący wygrywać z każdym, nawet ze Steauą, Dynamo, Rapidem, a także z FC Cluj. W ostatnich latach zespoły z Rumunii zrobiły mega postęp, w pucharze Uefa dochodziły bardzo daleko, teraz czas na Ligę Mistrzów. Pod wodzą Dana - wszystko jest możliwe.

Wróć do „Bukmacherka”