Re: ---> Rap <---

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: ---> Rap <---

Post autor: Babel » 16 wrz 2009, 17:31

Gdzie byli rodzice? Media podaja ze 15 lat. Sam sie smialem ze jak sie idiota prosił to dostał, ale nie wiedzialem jeszcze ze chodzi o jakiegos gimbusa.

Nie wypuszczono go do dzungli, tylko jak zrozumialem organizowany przez kogos koncert. Skoro nie bylo limitu wiekowego, to powinno mu sie zagwarantowac bezpieczenstwo (tak jak pozostalym) i jak rozumiem to nalezy do obowiazku organizatorów czyt. ochrony. A jak sie jeden z drugim 15-latkiem bawic nie potrafi to wziac takiego synka na boczek i pogrozic paluszkiem: albo sie bawisz jak panbuk przykazał albo wychodzisz z imprezy. Bywam na koncertach (hiphopowych raczej nie), wiem jak to jest, wiem ile czasem potrzeba do bezsensownego dymu wsrod pijanych nastolatków. Cenie sobie bardzo to, ze nawet jak sam jestem odurzony nie daje sie sprowokowac. To mnie odróznia od nich i czyni bardziej odpowiedzialnym człowiekiem. Nie wiem ila lat ma Peja, ale juz chyba rapował jak nie potrafilem sie wysrac i pasowałoby zeby kilkanascie lat pozniej wszedl na wyzszy poziom, szczegolnie gdy gra koncert dla swoich fanów. Cale szczescie nie zaliczam sie do tego grona.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”