Zmiana Eto na Ibre byla tlumaczona rowiez tym ze nasz Czarnuch nie umial grac przeciwko tzw autobusom. Zageszczona linia obrony powodowala u niego niemoc. Ibra ponoc jest lekartswem i potrafi niczym czolg pokonac zasieki przeciwnika.Maciek (interista) pisze:Zupelnie nie wiem co masz na mysli piszac o Ibrze robiacym roznice w takich meczach.Bienias pisze:Ja sie troche zawiodlem bo wlasnie w takich meczach Ibra mial robic roznice. mam nadzieje ze w nastepnych sie wykaze.
Chodzi o to, ze Szwed w zadnym meczu rundy pucharowej (Ajax, Juve i Inter) nie zdoby ani jedenej bramki, jezeli chodzi o taka roznice to ok![]()
Zlatan nie potrafi grac przeciwko silnym fizycznie obroncom pokroju Lucio, Samuela, Chielliniego czy defensywy MU.
Gdyby wczoraj Ibra gral w Interze zamiast E2 nie byloby zadnej roznicy (poza brakiem dodatkowych 50 mln w kasie klubu). Szwed moze robic roznice przeciwko Chievo czy przecietnej Romie. Kamerunczyk zreszta pokazuje, ze w takich spotkaniach rowniez mozna na niego liczyc.
Co do karnego nie ma co sie klocic. Byl ewidentny a jak ktos nie widzial reki niech zalozy okulary. Aha...cofanie reki, cofnal po tym jak dotknal.
Jeszce jedno z mala napinka. Jezeli niekwestionowany mistrz Wloch z aspiracjami na tytul mistrza Europy gra na remis u siebie z innym kandydatem do tego trofeum to nie mam pytan. Znowu pewnie odpadniecie na klasowym przeciwniku w pucharach no chyba ze poprawiecie gre ale to jest malo realne.