Jak słusznie JM zauważyłJeszce jedno z mala napinka. Jezeli niekwestionowany mistrz Wloch z aspiracjami na tytul mistrza Europy gra na remis u siebie z innym kandydatem do tego trofeum to nie mam pytan. Znowu pewnie odpadniecie na klasowym przeciwniku w pucharach no chyba ze poprawiecie gre ale to jest malo realne.
[quoye]ale mają oni dziewięciu piłkarzy, którzy grają ze sobą z zamkniętymi oczami, my mamy pięciu, którzy dopiero, co nauczyli się imion swoich kolegów z drużyny.[/quote]
tak więc w jakiś sposób tłumaczę sobie tak defensywną postawę brakiem zgrania. Mam nadzieję, że w tym aspekcie w miare upływu czasu będziemy wyglądać lepiej.
Szkoda też że Cambiasso nie był zdrowy, wtedy zamiast bezproduktywnego Motty mielibyśmy wyczyszczony środek pola, za Muntariego Stanković i jestem przekonany, że Barcelona w środkowej strefie boiska nie panowałaby w takim stopniu jak to było wczoraj. No i kolejny błą JM to zbyt późne wprowadzenie Balotelliego który co by nie mówić na pewno wniósłby w grę ożywienie.