Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: MazurXIII » 17 wrz 2009, 20:29

Cała wypowiedź z Dziennika.W tym kraju wszytko jest 'profesjonalne' - od rządu począwszy na sporcie skończywszy.
Moja wypowiedź poprzedzona opowiastakami o pijaństwie w kadrze (stąd profesjonalizm).
Byłoby bardziej "profesjonalne" gdyby Polska kolonizowała kiedyś inne kraje, idąc wzorem "profesjonalistów"?
Teraz zresztą też inni kolonizują (gospodarczo) tyle że to skutki tamtych historycznych wydarzeń.
Dlatego gdy twierdzisz, że w tym kraju coś tam... to dwa razy się zastanów i potem pisz, a nie odwrotnie, Panie "profesjonalny".

Jeżeli masz na myśli "profesjonalizm" w odniesieniu do odroczenia poborów w celu czerpania z drugiego źródełka i omamianiu to faktycznie masz rację że są nieźli, ale jeżeli tak to po co ten sarkazm wobec kraju który masz na myśli? (czyt. kraj cytatu który podałeś)
Ma to, co napisałem wcześniej. Jak jesteś taki bystry, to po co pytasz... I to ja niby mam problemy ze zrozumieniem... :) Ty ich nie masz, to jasne, bo ogarniasz rzeczywistość horyzontem wąskim jak żebro bakterii.
Twoje z dupy wzięte wypowiedzi wiążące pijaństwo z kolonializmem i ZŁODZIEJSTWEM (tak można nazwać prywatyzację strategicznych gałęzi gospodarki poprzez sprzedaż innym państwowym (sic!) firmom - tyle,że zagranicznym - by załatać dziurę budżetową na jeden rok - ale poruszanie tego tematu do zbyt duży offtop).Aha - i gdyby w tym kraju średnia IQ populacji była odrobinę wyższa,to tak - Polska kolonizowała by inne kraje - pozycja Polski podobna byłaby do pozycji takich Niemiec,Rosji czy Francji - ale nie - lepiej wiecznie w dupę dostawać (okres po 1683) i robić za mesjasza narodów,albo za białego niewolnika na zachodzie za czapkę gruszek.

I na koniec mała rada - jeśli masz problem z logicznym składaniem wypowiedzi zgłoś się do specjalisty albo odstaw te zioło,które totalnie wyżarło ci mózg...

Wróć do „Polska”