Ostatnio mam bardzo mało czasu i głównie staram się 90% jego poświęcić na stronę Atletico. Tutaj zaglądam, ale bardzo rzadko komentuje, bo jeszcze rozpocznie się jakaś dyskusja i mnie wciągnie na dobreMentor pisze:Miło, że wpadłeś Asteniu. Już myślałem, że po ostatnich wyczynach Rojiblancos zawiesiłeś klawiaturę na kołku![]()
Jak się Atletico zamuruje to przegra, jak pójdzie na wymianę ciosów to też przegraMentor pisze:Nie ukrywam iż liczę na pewne zwycięstwo Barcelony. Mam nadzieję zobaczyć również kawałek dobrego meczu. Spotkanie na pewno nie będzie przypominać tego z Interem bo Atletico zwyczajnie nie stać na tak dobrą grę w tyłach i wątpię, aby się klasycznie zamurowali.
Gdyby to spotkanie było rozgrywane na Vicente Calderon to wierzył bym jeszcze w zwycięstwo, ale na CN remis będzie sukcesem.
Iniesta nie, Pedro/Jeffren jak najbardziej tak i najlepiej za Messiego, niech sobie odpocznie, bo sezon długiMentor pisze:Jeśli chodzi o skład Barcelony to liczę na Iniestę od pierwszego gwizdka. Czas najwyższy wchodzić na wyższe obroty. Być może będą jeszcze jakieś zmiany jak chociażby Maxwell, Busquets czy ktoś z dwójki Pedro/Jeffren.