Majewski jest jaki jest, pracował dla Amici- Fryzjer i Janas-- wszystko załatwili( nadal nieudowodnione, ba nawet narazie w sprawie Wronek nei ma zarzutów). Ja mam nadzieje, ze nie bedzie pomijał zawodników, ktorzy wygladaja lepiej na tle powolywanych przez Holendra. Licze, ze kadrze znajdzie sie miejsce dla choćby Głowackiego, Kowlaczyka, Gancarczyka, Piszczka, Peszki. Moze Glika i Małeckiego, choć oni wlacza takze o awans ze swoja druzyna na jakis turneij, ale pierwsza kadra to priorytet. Dodałbym do tego Kosowskiego. To jest dziwna sprawa swoja droga, nie mamy lewoskrzydłowych, a Leo go takze nie widział, a przy tym czesto powolywał takiego Sosina, moze nie zawsze był w kadrze czy grał, ale na liscie rezerwowej stale. Gosciu od 2 lat stracił pozycje w swoim klubie, a obok niego Żewłakow, Kosa, ktorzy wygrali lige i podobno wygladaja świetnie. Ligi nie ogladam, ale mecz np. z Atletico widziałem, podobnie jedno ze sptkań elimacyjnych- rewanz. Pojebane, ale prawdziwe.
Spodziewasz sie, ze Stefan bedzie kontynuował plan Leo i powola ponownie takiego Krzywickiego. Majewski przekonał sie do 4 obroncow i systemu 4-4-2, wiec spokojnie. Nie spodziewam sie po nim takich akcji jak: Saganowski na prawym skrzydle, Krzyniu na lewej obronie, Jodłowiec w środku pomocy. Takich rzeczy mozna było sie spodziewać tylko po jednym panu.Wilmore pisze:Ciekaw jestem kadry ułożonej z piłkarzy o posturze Krzywickiego i defensywy złożonej z trzech zawodników...